FOCUS

Divatház

Családi vállalkozásunk 2002-ben nyitotta meg kiskereskedelmi egységként a Focus Divatházat, több mint 10 éves ruházati nagykereskedelmi tapasztalatot magunk mögött tudva. Célunk a vásárlást, az öltözködés örömét minél kellemesebb élménnyé varázsolni hölgyek és urak számára egyaránt, igényes környezetben. Megalakulásunktól kezdve elsődleges feladatunk a divat változásainak nyomon követése a világban, igy választékunkat is folyamatosan az új igényeknek megfelelően igazítjuk.

Kollekcióinkat az egyediség jegyében válogattuk össze. Így ma olyan világmárkák képviselőinek mondhatjuk magunkat, mint a spanyol Sonia Peňa vagy a német DIGEL, melyek előkelő helyen állnak, ha esküvőről, vagy egyéb különleges alkalomról van szó. Szezonról szezonra gondosan válogatott, sokrétű, exkluzív választékkal várjuk kedves vásárlóinkat. A hangsúlyt kizárólag a stílusos, minőségi modellekre fektetjük. Divatházunkban lehetőség van egyedi darabok (öltöny, szmoking, női alkalmi ruha, stb.) rendelésére is, akár méretre szabottan.

Hogy miben különbözünk a többi ruhabolttól?

Nálunk nem kell a vásárlónak méreteket keresgélni, mi segítünk kiválasztani a tökéleteset.
Nem kell három-négy méretet bevinni a próbafülkébe, ha valami nem jó, mi odavisszük Önnek a megfelelő méretet vagy egy másik fazont!
A nálunk vásárolt ruhákra hosszú távon számíthat, nem kell megválni tőlük rögtön a második mosás után!
Ha bizonytalan, mi áll jól Önnek, illetve mit kellene felvennie egy adott eseményre, mi tanácsot adunk!
Nem kell boltról boltra járnia és keresgélnie az Önnek megfelelő szettet, mi segítünk itt megtalálni!
Fiatalos, kényelmes megoldásokat kínálunk, amiben Ön jól érezheti magát!
Ha valami nem áll jól, nem az Ön fazonja, mi figyelmeztetjük, és megkeressük a megfelelő darabot!
Ha az Ön által kiválasztott ruhadarab korrigálást igényel, pl. hosszú az ujja/szára, vagy épp túl bő és szűkítésre szorul, mi bejelöljük, megtűzzük, átvarrjuk, adott esetben akár megvárásra is, vagy az előre megbeszélt időpontra elkészítjük! Nem kell Önnek varrónőt vagy szabót keresgélnie!
A basic darabok mellett mindig találhat egy-két különleges, extra darabot, amivel egyedivé varázsolhatja megjelenését, és kizárt, hogy szembe találkozzon vele az utcán!

Szolgáltatások

Öltözködési tanácsadás
Igazítás
Egyéni vásárlás

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this